Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΑΤΤΙΚΗ 6942990868
Γνωρίστε τους θεραπευτές μας

Χαλαρωτικό - Αθλητικό - Κυτταρίτιδας

Γιώργος

Ο Γιώργος αγαπάει το επάγγελμά του έχει πραγματικό ενδιαφέρον και επιδεικνύει μεγάλο ζήλο για την φροντίδα του σώματος που αναλαμβάνει σε μια συνεδρία. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τη ζωντάνια του χαρακτήρα του, αναμένεται να προσφέρει ένα πολύ ευχάριστο, αναζωογονητικό διάλειμμα από την καθημερινότητα σας.

Xαλαρωτικό - Αθλητικό

Αργυρώ

Γνωρίζει αισθητικές θεραπείες του σώματος όπως έχει και γνώσεις στη χειρομάλαξη σε οποιοδήποτε επίπεδο πιεσης. Αποδοτικά είναι το μασάζ με έντονη πίεση, σε συνδυασμό με διατάσεις, εστιάζοντας στα σημεία που πρέπει λύνοντας τον μυικό πόνο και κάνοντας αισθητή την διαφορά από το πρώτο κιολας ραντεβού. Στην καθημερινότητα που υπαρχει στρες και πιεση προσφέρει το πιο χαλαρωτικο μασαζ που θα σας ανακουφίσει εγγυημένα.

Χαλαρωτικό μασάζ

Αθηνά

Η Αθηνά είχε εκπαιδευτεί στο θεραπευτικό μασάζ και την κινησιολογία και η τεχνική της βασίζεται στην αρχαία ελληνική μάλαξη. Επίσης έχει εξειδικευτεί και οι δυνατότητες της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από μασάζ όπως χαλαρωτικό, αθλητικό και άλλα. Οι κριτικές είναι άριστες για την τεχνική της, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό της. Το πρόγραμμα της θα σας χαλαρώσει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα σας ανακουφίσει από υπάρχουσες ενοχλήσεις και πόνους ή κούραση. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή θεραπεύτριας. Το μασάζ θα σας χαλαρώσει και θα ταξιδεψει τις αισθήσεις σας. Οι μύες σας θα χαλαρώσουν, το σώμα σας ηρεμήσει και μετά τη συνεδρία θα κυριαρχήσει το αίσθημα της ευεξίας και της αναζωογόνησης

Χαλαρωτικό μασάζ

Αμάντα

Η Αμάντα ασχολείται με την κλασική μυοχαλαρωτική μάλαξη, ειδικεύεται στο μυοχαλαρωτικό μασαζ, το οποίο εφαρμόζει πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη,καθως η ηρεμια του χαρακτηρα της και η θετικη της ενεργεια δημιουργει εκτος απο την σωματικη αλλα και την ψυχικη σας ανακούφιση. Αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές αποδεδειγμένα

Χαλαρωτικό - Deep Tissue - Αρωματοθεραπεία - Αθλητικό

Γωγώ

Η Γωγώ εχει εξειδικευμένες γνώσεις στη μάλαξη καθώς εχει εμπειρίες και δικές της δεξιότητες εξειδικεύεται στο Σουηδικό, deep tissue, αθλητικό καθώς επίσης και στις θεραπείες προσώπου και σώματος Η ζωντάνια του χαρακτήρα της και ο ζήλος για τη δουλειά της θα σας καταπλήξει!

Χαλαρωτικό Μασάζ

Μαρία

Το χαλαρωτικό μασάζ, από τα αρχαία χρόνια, αποτελεί το πιο διαδεδομένο είδος μασάζ. Η Μαρία θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε, να χαλαρώσετε πλήρως, να απολαύσετε την καλύτερη περιποίηση, και να βιώσετε την ευεξία.

Κλείστε το ραντεβού σας

Συμπληρώστε και αποστείλετε την παρακάτω φόρμα ραντεβού και θα σας απαντήσουμε αμέσως για την επιβεβαίωσή του. Διαφορετικά, αν δεν επιθυμείτε ραντεβού, πατήστε το δεξιά κουμπί 'ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ' για άλλο θέμα.